Vrijdag 8 juni 2019 zijn Tjeerd, Christel en Rein langs geweest bij Spek & van den Beld notariaat voor de officiële oprichting van Stichting Loopgroep Leusden. De notaris mr. Marcel Mangé heeft de akte laten passeren waardoor de stichting nu officieel is opgericht.

De oprichting is mede mogelijk gemaakt dankzij een eenmalige subsidie van het Fonds Samenlevingsinitiatieven Leusden. Hierdoor hebben we een beetje meer financiële ruimte in de opstartperiode van de stichting.

Voor de organisatie hebben we ook een aantal mensen bereid gevonden om taken op zich te nemen.

Bestuurslid algemene zaken Rein van Soest
Bestuurslid administratieve zaken Jenine de Weerd – Hoff (update 2020)
Bestuurslid Operationele zaken Jan Stehouder (update 2020)

Communicatie en ledenwerving Sjef van Wezel, Ruud van Dijk en Joost Verzijl Activiteiten Harriët Hoogcarspel en Heiko Schubert

Deze mensen coördineren de activiteiten op de genoemde gebieden maar dat wil niet zeggen dat zij alles ook uitvoeren. Alle lopers vragen we om bij te dragen aan de Loopgroep Leusden. Het succes maken we samen. Zorg wel dat je met de juiste personen afstemming hebt als je iets wil doen of ergens aan bij wil dragen.

Dit houdt ook in dat we de werkgroep voor de opstartfase ontbinden en dat we aan de slag gaan met de uitvoering (voor zover we daar niet al mee waren begonnen). We hebben een Projectplan gemaakt en dat zal onze leidraad zijn voor de komende tijd. In het plan staat ook vermeld wat de beschikbare middelen zijn voor diverse activiteiten.

Als je kosten maakt voor de Loopgroep Leusden dan kan je deze declareren bij Christel. Stuur haar een mailtje met de rekening/bon en je banknummer zodat de kosten kunnen worden overgemaakt. Vermeld ook even wat de kosten betreffen zodat we dat goed kunnen verwerken in de administratie.

Op 26 juni 2019 is de jaarlijkse Dorpsloop in de Hamershof. Loopgroep Leusden is sponsor van deze activiteit en ik hoop daarom dat we met veel lopers aanwezig zijn. Dit is een uitgelezen kans om ons zichtbaar te maken voor de Leusdense hardlopers.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten